درباره انواع حبوبات مطالب فروانی بیان شده و همچنین از خواص آنها بسیار گفته شده است.
مطالعات مصرف منظم حبوبات را با اثرات مفید مختلفی مانند کنترل بهتر دیابت، کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و کاهش خطر سرطان روده بزرگ مرتبط دانسته اند.
توصیه های غذایی آمریکایی نیز مصرف حبوبات از جمله نخود شکسته و انواع آن را چند بار در هفته پیشنهاد می کند.
در نهایت، در میان توصیههای اصلی مؤسسه تحقیقات سرطان آمریکا برای پیشگیری از سرطان، به مردم توصیه میشود که عمدتاً از غذاهای گیاهی از جمله انواع سبزیجات، میوهها، حبوبات و محصولات کمچرب غلات استفاده کنند.
غنی از پروتئین های گیاهی:
نخود، مانند همه حبوبات، غذایی به طور طبیعی سرشار از پروتئین های گیاهی، چندین ویتامین و مواد معدنی و فیبر غذایی است.
علاوه بر این، چربی کمی دارد و مانند همه غذاهای گیاهی کلسترول ندارد. برای لذت بردن از طعم و مزایای آن لازم نیست گیاهخوار باشید.
سلامت قلبی عروقی:
یک مطالعه بر روی حیوانات هیپرکلسترولمیک سطوح کلسترول خون بسیار بالا نشان داد که مصرف رژیم غذایی حاوی نخود به مدت 16 روز منجر به کاهش سطح کلسترول تام و LDL خون کلسترول بد در مقایسه با گروه کنترل شد.
این محققان معتقدند که نخود می تواند یکی از غذاهای توصیه شده برای افرادی باشد که با کلسترول بد خون دست و پنجه نرم می کنند. همچنین باید به خاطر داشت که مصرف حبوبات به طور کلی فواید قلبی عروقی دارد.
یک مطالعه حیوانی نشان داد که پیروی از رژیم غذایی حاوی نخود به مدت یک ماه منجر به افزایش تعداد بیفیدوباکتری ها باکتری های مفید روده بزرگ شد.
از جمله اثرات مفید این باکتری ها می توان به کمک به محافظت در برابر سرطان روده بزرگ، کاهش فعالیت باکتری های مضر، کمک به جذب برخی مواد مغذی مانند کلسیم و کمک به سیستم ایمنی اشاره کرد.
تأثیر نخود بر رشد باکتری های مفید را می توان از جمله با وجود نشاسته مقاوم توضیح داد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.