انجیر طعمی شبیه عسل دارد و از نظر طعم و فواید دارویی با سایر میوه ها متفاوت است و انجیر سرشار از مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم و مس است و انجیر خشک خیسانده همچنین حاوی ویتامین های A، D، E، K و B کمپلکس، قندهای طبیعی، فیبرهای محلول، اسیدهای آلی و چربی هستند.
طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، یک میوه با اندازه متوسط (حدود 50 گرم) 37 کالری، 10 گرم کربوهیدرات، 8 گرم قند، 1.5 گرم فیبر غذایی، 0.15 گرم چربی، 18 میلی گرم کلسیم، 8 میلی گرم منیزیم، 7 میلی گرم فسفر، 7 میلی گرم فسفر، 6 میلی گرم فسفر می دهد و پتاسیم، 3 میکروگرم فولات، 4 میکروگرم ویتامین A و 3 میکروگرم ویتامین K
انجیر میوه های مغذی است که هوس های شیرین را در دوران بارداری سیر می کند و در عین حال فواید سلامتی متعددی دارد و این میوه به دلیل محتوای بالای ویتامین B6 به شما کمک می کند تا تهوع صبحگاهی را به ویژه در سه ماهه اول بارداری مدیریت کنید و انجیر به دلیل داشتن آنزیم پروتئولیتیک می تواند به بهبود هضم کمک کند.
به علاوه، انجیر یکی از غنیترین میوهها از نظر کلسیم، آهن، پتاسیم و روی است که همه مواد معدنی حیاتی برای رشد مناسب جنین و بارداری سالم هستند.
انجیر به درمان زگیلها و جوشهای جزئی کمک میکند و انجیر له شده را روی تمام صورت خود بمالید و بگذارید 15 تا 20 دقیقه خشک شود و این دارو برای درمان آکنه مفید است.
این به خشک شدن تاول کمک می کند و هیچ جای زخمی باقی نمی گذارد و انجیر همچنین برای اهداف زیبایی استفاده می شود که با شیر مخلوط شود و به از بین بردن لکه ها و لکه ها کمک می کند که استفاده از خمیر انجیر روی صورت به سفت شدن منافذ و کنترل چربی اضافی پوست کمک می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.