پس از سال ها که در آن مواد نچسب برتری داشتند، موادی مانند آهن، سفال و چدن دوباره در آشپزخانه کشف می شوند. تابه های چدنی بسیار مقاوم هستند، گرما را کاملا حفظ می کنند، آن را به آرامی پخش می کنند و به طور مساوی پخش می کنند.
قابلمه چدن کاندید باعث می شود که هم برای پخت و پز در کباب و هم برای پخت طولانی با حرارت کم عالی باشند.
در این حالت دوم، با استفاده از آنها در مصرف انرژی صرفه جویی می کنیم: قابلمه های چدنی به شما این امکان را می دهند که اجاق گاز را از قبل خاموش کنید و پخت غذا را با حرارت خاموش تمام کنید.
چدن گرما را به خوبی پخش میکند، بنابراین میتوانیم از شعلههای کوچک یا غیرمتمرکز نسبت به قابلمه (خارج از آتش) استفاده کنیم، بدون اینکه این کار بر پخت و پز تأثیر بگذارد.
هنگام خرید یک ماهیتابه چدنی باید به روکش های آن توجه زیادی داشته باشیم: اگر پوشش سطحی در برابر خوردگی نداشته باشد، باید به طور دوره ای گرم شود و با روغن مالیده شود.
از طرف دیگر، اگر مانند گلدان های Berndes دارای روکش ضد خش باشد، عملاً تخریب ناپذیر است. به طور کلی، تابههای چدنی شوکهای حرارتی را دوست ندارند، بنابراین از قرار دادن آنها در زیر آب در زمانی که هنوز داغ است خودداری کنید.
ویژگی خاص کاسههای چدنی Berndes در درب آن است: بیرونی مقعر، به لطف سه متحدالمرکز آن. حلقههایی که در داخل محدب هستند، باعث ریزش بخارات با یک قطره اثر باران روی غذاها میشود که در نتیجه رطوبت خوبی را حفظ میکنند.
اگر سپس تکه های یخ را روی درب قرار دهید (دقیقاً به دلیل شکل مقعر، پراکندگی آب وجود ندارد)، نتیجه حتی چند برابر می شود.
تابه های چدنی Berndes برای همه اجاق ها مناسب هستند: گاز، سرامیک برقی، هالوژن، شیشه، القایی از خط چدن Berndes:
– قابلمه با درب ø سانتی متر. 20، 24
– قابلمه بیضی شکل با درب سانتی متر. 28
– استیک سانتی متر 23×23
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.