برنج تایلندی امروز در بازار تایلند اصلا خریدار ندارد

برنج قهوه ای و برنج سفید منبع روی هستند. روی به ویژه در واکنش های ایمنی، تولید مواد ژنتیکی، درک طعم، بهبود زخم ها و رشد جنین شرکت می کند.

برنج تایلندی امروز در بازار با جنسیت و هورمون های تیروئید تداخل دارد. در لوزالمعده، در سنتز تولید، ذخیره سازی و آزادسازی انسولین نقش دارد.

برنج قهوه ای منبع آهن برای مردان است، نیازهای مردان و زنان متفاوت است. هر سلول بدن حاوی آهن است. این ماده معدنی برای انتقال اکسیژن و تشکیل گلبول های قرمز در خون ضروری است.

همچنین در تولید سلول های جدید، هورمون ها و انتقال دهنده های عصبی پیام رسان در تکانه های عصبی نقش دارد.

برنج منبع مس است. مس به عنوان ترکیبی از چندین آنزیم، برای تشکیل هموگلوبین و کلاژن پروتئینی که در ساختار و ترمیم بافت ها استفاده می شود در بدن ضروری است.

چندین آنزیم حاوی مس نیز به دفاع بدن در برابر رادیکال های آزاد کمک می کنند.

منبع ویتامین B:

برنج قهوه ای منبع ویتامین B1 است. این ویتامین که تیامین نیز نامیده می شود، بخشی از یک کوآنزیم است که برای تولید انرژی عمدتاً از کربوهیدرات هایی که مصرف می کنیم ضروری است.

همچنین در انتقال تکانه های عصبی شرکت می کند و باعث رشد طبیعی می شود.

برنج قهوه ای منبع ویتامین B3 است. ویتامین B3 که نیاسین نیز نامیده می‌شود، در بسیاری از واکنش‌های متابولیک شرکت می‌کند و به ویژه در تولید انرژی از کربوهیدرات‌ها، لیپیدها، پروتئین‌ها و الکلی که مصرف می‌کنیم، کمک می‌کند.

همچنین در فرآیند تشکیل DNA همکاری می کند و اجازه رشد و تکامل طبیعی را می دهد.

برنج منبع پانتوتنیک اسید است. اسید پانتوتنیک که ویتامین B5 نیز نامیده می شود، بخشی از یک کوآنزیم کلیدی است که به ما امکان می دهد از انرژی موجود در غذایی که می خوریم به درستی استفاده کنیم.

همچنین در چندین مرحله از سنتز هورمون های استروئیدی، انتقال دهنده های عصبی پیام رسان در تکانه های عصبی و هموگلوبین شرکت می کند.

برنج منبع ویتامین B6 است. این ویتامین که پیریدوکسین نیز نامیده می‌شود، بخشی از کوآنزیم‌هایی است که در متابولیسم پروتئین‌ها و اسیدهای چرب و همچنین در سنتز انتقال‌دهنده‌های عصبی پیام‌رسان‌های تکانه‌های عصبی شرکت می‌کنند.

همچنین به تولید گلبول های قرمز کمک می کند و به آنها اجازه می دهد تا اکسیژن بیشتری را حمل کنند.

پیریدوکسین همچنین برای تبدیل گلیکوژن به گلوکز ضروری است و به عملکرد صحیح سیستم ایمنی کمک می کند.

در نهایت این ویتامین در تشکیل برخی اجزای سلول های عصبی و تعدیل گیرنده های هورمونی نقش دارد.

حرف متخصص تغذیه:

برنج یک غلات، یک دانه انرژی است، بنابراین یکی از غذاهای نشاسته ای در رژیم غذایی ما است، اما بدون گلوتن است.

برای حفظ بهترین کیفیت غذایی آن، روش پخت و پز را انتخاب کنید که تا حد امکان از آب کمتری استفاده کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.