یک میان وعده محبوب که می تواند در غذاهای شور یا شیرین استفاده شود، پسته شرکت پسته خندان کرمان همه کاره نیز طعم خوش بستنی است.
پسته چیست؟ ممکن است بشنوید که یکی از آجیل های مورد علاقه بسیاری از مردم به این شکل در Jeopardy اشاره شده است: “پسته یک میان وعده است که مانند چیپس سیب زمینی، خوردن آن سخت است.”
در حین تماشای ورزش یا فیلم، ممکن است متوجه شوید که در حال گذر از یک کاسه کامل هستید.
آنها طعم منحصر به فردی دارند که بسیاری از مردم هوس می کنند.
خوشبختانه آنها برای سلامتی شما نیز عالی هستند.
پسته حاوی بسیاری از مواد مغذی ضروری است. یک وعده یک اونس، که حدوداً 49 مغز است، حاوی 159 کالری، شش گرم پروتئین و سه گرم فیبر است.
همچنین دارای 13 گرم چربی است که 90 درصد آن چربی های غیراشباع یا سالم هستند.
همین وعده حاوی 41 درصد از مقدار توصیه شده روزانه مس، 28 درصد از B6 توصیه شده و 21 درصد از تیامین توصیه شده است.
پسته همچنین دارای مقادیر قابل توجهی منگنز و فسفر است.
پسته این مزیت را دارد که یکی از کم کالری ترین مغزها است.
159 کالری در هر وعده نسبت به گردو 185 و گردو که حاوی 193 کالری در یک وعده است، بسیار مطلوب است.
پسته مقدار زیادی از وزن آن را پروتئین تشکیل می دهد.
نسبت اسیدهای آمینه ضروری در آن پروتئین بالاترین نسبت هر نوع آجیل است.
اسید آمینه ال آرژنین که به جریان خون کمک می کند، یکی از مواد مغذی اولیه در پروتئین پسته است.
آنتی اکسیدان ها ترکیبات گیاهی هستند که برای سلامتی حیاتی هستند.
مواد شیمیایی به نام رادیکال های آزاد می توانند در بدن ایجاد شوند.
آنها به سلول ها حمله می کنند، به آنها آسیب می رسانند و می توانند باعث جهش آنها شوند.
آسیب می تواند منجر به انواع مختلفی از سرطان و سایر بیماری ها شود.
پسته از نظر محتوای آنتی اکسیدانی سومین آجیل است.
آنها حاوی بالاترین مقدار دو آنتی اکسیدان لوتئین و زآگزانتین هستند.
این ترکیبات برای سلامت چشم مفید هستند.
آنها می توانند از دژنراسیون ماکولا که در افراد مسن شایع است جلوگیری کنند و از چشمان شما در برابر نور آبی محافظت کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.