می توانید از شیره خرما ترش شده به عنوان یک شیرین کننده طبیعی در برخی غذاها و دسرها استفاده کنید.
مثلاً می توانید از آن برای شیرین کردن فرنی استفاده کنید یا آن را با ارده در وعده صبحانه میل کنید، اما ارده و شیره هر دو طبع گرم دارند و برای افراد گرم مزاج مناسب نیستند.
می توانید آب آن را با شیر یا ماست مخلوط کرده و میل کنید و یا در وعده صبحانه با کره و نان تست میل کنید.
البته به خاطر داشته باشید که کالری بالایی دارد و اگر اضافه وزن دارید; مصرف زیاد آن توصیه نمی شود.
خرما و آب آن سرشار از آهن است که باعث افزایش گردش خون در زیر پوست و در نتیجه تقویت فولیکول های مو و افزایش رشد مو می شود.
با گردش، اکسیژن به تمام قسمت های بدن از جمله سر شما منتقل می شود و در نهایت از ریزش مو جلوگیری می کند و رشد مو را تحریک می کند.
ویتامین های C و D برای خاصیت ارتجاعی پوست شما بسیار مفید هستند و همچنین پوست شما را صاف تر می کنند.
بنابراین اگر از مشکلات پوستی رنج می برید، خرما و شیره خرما می تواند در دراز مدت به شما کمک کند.
خرما خاصیت ضد پیری دارد و از تجمع ملانین در بدن جلوگیری می کند.
اما همانطور که گفتیم طبیعت شیره خرما گرم است و بهتر است آن را با گرمی هایی مانند ارده مصرف نکنید زیرا باعث جوش های پوستی می شود.
می توانید مقداری شیره خرما را با سرکه و کاهو بجوشانید.
خرما حاوی منیزیم و سایر مواد معدنی است که برای سیستم ایمنی بدن مفید است.
در این صورت سیستم ایمنی قوی تر می شود و با التهاب مبارزه می کند.
خوردن خرما و شیره (البته مقدار آن باید زیر نظر پزشک باشد) در دوران بارداری دهانه رحم را بازتر می کند و روند زایمان و زایمان را آسان می کند.
در مطالعه ای که روی 69 زن باردار انجام شد، آنها دریافتند که با مصرف کنترل شده خرما و شیره خرما، تا 20 درصد بهتر از سایرین زایمان می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.