با پیشرفت تکنولوژی ساخت سس، روش تهیه سس برای طبخ غذاهای غیر چاشنی دیگر نیز مورد استفاده قرار گرفت و به تدریج روشی از طبخ غذاها یعنی روش سس ابداع شد.
مواد تشکیل دهنده انواع سس نظیر سس تبرک کوچک و دیگر برندها را می توان به صورت زیر خلاصه کرد: مواد حاوی نیتروژن شامل پروتئین ها، پلی پپتیدها و پپتیدها هستند.
دانه سویا حاوی حدود 18 درصد چربی است که اساساً در طول فرآیند ساخت سس تغییری نمی کند، بنابراین چربی موجود در سس اساساً در شاهی ذخیره می شود.
اسیدهای موجود در سس شامل اسید فرمیک، اسید استیک، اسید پروپیونیک و غیره است که فرار هستند؛ اسید لاکتیک، اسید سوکسینیک، اسید کوجیک و غیره که فرار نیستند.
سایر مواد آلی عبارتند از اتانول، گلیسیرین، ویتامین ها، رنگدانه های آلی و غیره؛ مواد معدنی شامل سولفات، فسفات، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، آهن و غیره است که علاوه بر مقدار زیادی آب و نمک با مواد اولیه وارد می شود.
به اسرار پشت سس مسلط شوید، بر حرکات تغییر دهنده از یک تا صد مسلط شوید و ممکن است بتوانید به راحتی غذاهای لذیذ شگفت انگیز درست کنید.
سس مایونز یا سس مایونز، سس معروفی است که در سراسر جهان رایج است، اساسی و جادویی.
سس مایونز سفید یا زرد روشن است، می توان آن را مستقیماً در غذاها، یا گوشت ترشی یا به عنوان لعاب استفاده کرد، همچنین اساس سس های دیگر است، می توان آن را به سس هلندز، یکی از سس های مادری غذاهای فرانسوی اضافه کرد.
اگر صدف، میگو و چغندر را اضافه کنید، ریشه، گردو، خردل، سبزیها و مواد و چاشنیهای بیشتر میتواند سسهای جدید و همیشه در حال تغییری مانند سس سرخ شده، سس پیاز کاراملی، سس چیلی لیمو، سس مایونز ترافل و غیره را درست کند.
تقریباً تمام غذاهای سراسر جهان را می توان با سس مایونز مخلوط کرد. سبک های آن شامل فرانسوی، ایتالیایی، چینی، ژاپنی، تایلندی و غیره است را می توان در یک لحظه تبدیل کرد طعم های جدید برجسته.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.