پسته دارای بالاترین فیبر نسبت به سایر مغزها است، تقریباً مانند بلغور جو دوسر، که این آجیل را به کمکی ضروری در مبارزه با پوندهای اضافی تبدیل می کند.
علاوه بر این، آنها از بسیاری از ابزارهای دیگر برای کاهش سطح کلسترول خون مؤثرتر هستند. توصیه می شود از پسته برای بازگرداندن بدن خسته و همچنین با استرس روحی و جسمی زیاد استفاده شود.
پسته عالی این آجیل تأثیر مفیدی بر مغز دارد و بهزیستی کلی را بهبود می بخشد. پسته با مصرف منظم باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کبد، درمان کم خونی، افزایش قوای جنسی و بهبود وضعیت سیستم قلبی عروقی می شود.
رزین پسته زخم ها و بریدگی ها را التیام می بخشد، رزین جویدن دندان ها و لثه ها را محکم می کند، بوی بد دهان را از بین می برد و بیماری های پریودنتال را درمان می کند.
از روغن مغز پسته می توان برای غنی سازی انواع لوازم آرایشی استفاده کرد: لوسیون ها، ژل های دوش، کرم ها و محصولات مراقبت از مو.
کالری و ارزش غذایی پسته:
محتوای کالری پسته 556.3 کیلو کالری.
ارزش غذایی پسته: پروتئین 20 گرم، چربی 50 گرم، کربوهیدرات 7 گرم
ویتامین B7 یا بیوتین به جذب پروتئین و چربی سوزی کمک می کند که برای متابولیسم خوب بسیار مهم است.
با کمبود بیوتین، مو و پوست کدر می شود، خلق و خو بدتر می شود و کلسترول بد نیز افزایش می یابد، بنابراین مصرف 30 گرم پسته در روز توصیه می شود.
به لطف سلنیوم که به مقدار زیاد در پسته یافت می شود، سیستم ایمنی بدن تحریک می شود و همچنین هنگام قرار گرفتن فلزات سنگین در بدن از مسمومیت جلوگیری می شود.
از جوشانده پسته در طب عامیانه برای مبارزه با کم خونی و سوء تغذیه استفاده می شود.
روغن پسته به از بین بردن کک و مک و لکه های پیری کمک می کند، پوست را نرم می کند. همه چیز در مورد آنتی اکسیدان لوتئین موجود در پسته است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.